Lyser upp Linköping

Kan ni tänka er det här sen i vinter när det har börat snöa? Eller ja, när snön har kommit tillbaka kanske man ska säga och OM den känner för att göra det för det är ju faktiskt Sverige vi lever i och om snön inte kommer tillbaka blir det ju inte första vintern som vädret sviker oss.

Idag tände dom i alla fall julbelysningen här i Linköping så vi åkte in till stan för att ta en promenad och kolla på allt fint. Dock var vi ju inte ensamma så vid enhörningen kan jag svara redan nu på att vi inte känner barnen och vid bron var det inte meningen att det skulle se ut som ett familje foto haha!.

Men har ni vägarna förbi Linköping eller råkar bo i närheten så tveka inte på att åka dit och kolla för det kommer inte vara en ända minut som är slöseri av eran dag det kan jag lova er!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Gårdagen

Blev ingen mer uppdatering igår tyvärr. Efter praktiken gick jag till mormor och morfar i typ en timme innan jag åkte till stationen och skulle ta tåget. Vloggade igår men den kommer inte komma upp tyvärr för är verkligen inte nöjd med den men har höstlov snart så då blir det massor med vloggar ni kan räkna med.
Tänkte sätta min och blogga på tåget igår men jag hade bokat sittplats i vagn 2 och självklart kom älskade sj på att bara ha med vagn 1 och 3 så blev mestadels av tiden spenderad på golvet tillsammans med alla andra som var arga för att inte vagn 2 fanns.
Älskar dock att åka tåg för det finns alltid folk som vill prata så igår satt vi 6 st och pratade, så härligt!
När jag kom fram träffade vi först några av Olivers kompisar och sen åkte vi på taco-kväll hos några andra av hans kompisar så blev en ganska lyckad kväll tillslut ändå.
Kastade mig i badet så fort vi klev innanför dörren hemma. Kände mig så sjukt äcklig efter först 8 timmar på praktiken sen ett överfullt tåg och 40min att yra runt på Stockholm tågstation

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Fredag

God morgon älsklingar!

Första gången på alldeles frö länge som jag har tid att sitta och skriva på morgonen men äntligen har jag lite tid. Har praktik från 8 till 16 idag och sen ska jag ta tåget till Oliver, ska bli så himla skönt för smakar honom såsåsååå mycket!


Gav igår förginpackningen som jag dissade tidigare i veckan en ny chans, testade den nu på mitt hår som är superslitet och ändå färgat åt det röda hållet. Det gjorde nu ingen jättestor förändring men det tog bort det där håret som var nästan blont nu så att håret ser lite jämnare ut.

Nu är det dags att springa till praktiken!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00