Gymmare nu

Har vart på gymmet idag! Eller ja, kanske inte ska skryta för mycket för jag har ju faktiskt inte vart bland alla maskinerna, jag har bara gått ett pass där man gjorde någon sorts dans. Vet inte om det är jag som är otränad eller om det faktiskt skulle räknas som träning för jag svettades. Men kul vart et och jag kommer absolut gå dit igen. Ör en tjej som heter Marie på salongen som brukare gå dit så gick med henne. Man var ju lite rädd för att gå själv första gången hihi!

Annars har det vart en ganska lugn dag, jag och en annan tjej på salongen har diskuterat lite om frisyren jag ska ha när jag tävlar i dm. Har jag berättat för ett att jag har hoppat på tåget igen och ska tävla? Annars har jag gjort det nu! Det slutade iaf med att vi kom på att jag behöver en annan docka så idag har jag klippt av håret på en vi har står på salongen och förhoppningsvis ska jag färga den redan imorgon.

Hade bara en kund inbokad idag men hon glömde tyvärr att vi hade bokat en tid, självklart var det tråkigt men alla kan glömma så det gjorde inte så mycket.

Nu är det dags att duscha och sen börja fixa lite mat!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer