En häftig plats

Hur coolt är inte det här?!?! Var med Loke hela kvällen igår och då åkte vi till Stockholm och bland annat till den här häftiga platsen, snösätragränd. Bor man när Stockholm så är det här ett ställe man måste åka till. En lång gränd där dom har klottrat på hela väggarna. Vill egentligen inte kalla det här klotter för det ordet i mina ögon betyder mest när någon köpt en sprayfärg och skrivit något med ful stil någon stans men så var fallet verkligen inte nuw.

Vi har nusvisning idag så nu blir det att hoppa upp ur sängen och städa, wihoo!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dagens outfit

Hej babes!
Här är dagens outfit, körde på ganska basic kläder idag men kände att de blev både snyggt och skönt i alla fall.
Hittade en tröja längst in u garderoben som jag köpte för länge sen men inte använt av någon anledning. Gissar att jag inte tyckt den känns som jag men tyckte att de va lite passande med blommor eftersom det börjar bli sommar nu. Till det tog jag ett par höga jeans. Tänkte ta min vita Michael kors väska till men kände att den va för stor med tanke på att jag nästan inte ska ha några saker med mig idag så fick bli den jag köpte när jag va på Lanzarote men älskar den väskan så de gör inte så mycket.
Eftersom regnet öser ner tog jag min regnjacka till, den nämndes inte så passande till kläderna men skönt att slippa bli blöt ;)
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer