Nattuppdate

Har haft Isa och Ronja här under kvällen och nu har dom nyligen åkt hem. Hade ingenting planerat för kvällen och sen kom dom förbi lite spontant vilket var jättekul med tanke på att det var en evighet sen jag träffade dom.

Gjorde två räkmackor till middag när dom åkt hem, väldigt enkelt och väldigt gott. IJustWantToBeCool har en livstream där dom tävlar om vem som klarar av att vara vaken längst, kommer förmodligen somna snart men dom är samtidigt en av mina favoriter på YouTube så det är ändå kul att kolla ett litet tag.

Behöver verkligen komma igång med träningen och det känns som att gymmet är det som kommer gälla så idag har jag också kollat på lite olika gym. Finns ett gym som har öppet dygnet runt vilket jag funderade på först men eftersom det har öppet hela tiden så är det inte befolkat och då känns det genast mer obekvämt.

På andra gym som jag kollat finns det även massa olika pass där man kan vara med på cirkelträning och liknande vilket låter superkul. Haha har alltid så svårt att välja när det finns många förslag men ska kolla runt lite mer innan jag bestämmer mig.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer