Gubbe kallade mig ful

För en vecka sedan eller ja, 5 dagar sedan om man skulle vara exakt så hände en sak som jag nästan fortfarande är lite chockad över. Jag var på praktiken och skulle gå till mataffären för att gå och köpa godis som alla fick äta av och då när jag går på trotoaren så är det en gubbe som går förbi mig och säger "usch vad ful"...?

Jag överdriver om jag säger att jag blev jätteledsen men jag blev chockad, självklart lyckades jag inte säga någonting tillbaka eftersom jag blev så förvånad och kanske bäst att jag inte gjorde det heller.

Det som gjorde mig förvånad med det här är att det är 2017 och vi kan fortfarande inte acceptera allas utseenden. Vet inte om det är lättare att acceptera folks utseenden i andra, större städer eller om det bara verkar så på sociala medier.

Känns som att man i andra städer kan raka av sig håret, ha vilka färger man vill på det om man väljer att ah det kvar och man får gå klädd hur man vill men här får jag höra att jag är usch bara för att jag inte lever upp till idealen som någon gubbe över 60 år har?!?! Och jag som trodde att det var dom äldre som hade ett bättre språk men tydligen inte...

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Det är helt sjukt! Det känns som bor man i storstäder så bryr sig inte folk.. Man att äldre människor det är snack om att man ska ha respekt för de. Men ibland känner jag bara bullskit! Jag satt en dag på en bänk och de satt två gubbar och hade väldigt fördommar... <3
nouw.com/emmamehrali
emmahagen
emmahagen,
Precis, man blir ju less på att visa respekt mot dm om dom ändå inte gör det tillbaka... <3
nouw.com/emmahagen