En bättre lördag

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er! Har velat uppdatera er so bad men orken har inte räckt till, börjar äntligen få svar på varför allt är som det är och hoppas att det blir bättre snarast.

Ludde sa för typ en månad sen att den här helgen var jag paxad av henne så O fick åka hem haha! Ifrågasatte henne vad vi skulle göra när hon bokade upp mig så långt innan men det visste hon inte utan ville bara vara helt säker på att ingen annan hann före, haha försök hitta någon mer underbar!!!

I lördags tog vi tåget till Stockholm där vi hade bokat bord på sturehof. Ljuger lite om jag säger att vi satte oss på tåget bara sådär för som vanligt krånglade det, tåget var över en timme försenat och om vi skulle väntat på det skulle vi ha missat våran bokning så fick istället skjuts till Bålsta och så tog vi pendeln där ifrån. Vi åt båda skaldjur och älskar det så mycket att vi åt tills det verkligen inte gick att få ner mer. När vi hade suttit där i någon timme tog vi tåget hem igen och satte oss på ett ställe här i Enköping för att ta en drink. Jag gick sen hemåt för att orken började ta slut. Märktes ganska tydligt att det var ett bra beslut av mig då mamma väckte mig 14 dagen efter och sen somnade jag redan vid 21 igen. verkligen inte likt mig men som sagt har jag snart svar på vad det är.

Vore kul om ni kunde komma med förslag på vad ni vill läsa för just nu har jag väldens idetorka

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

isabellaevelina
isabellaevelina,
Åh härliga bilder!! ser ut som en underbar lördag! 😊<3nouw.com/isabellaevelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Eget företag

Hej älsklingar!
Hoppas eran tisdag har varit lika bra som min. Dagen började med en uf föreläsning då jag ska starta ett eget företag efter sommaren, är så taggad på det.
Eftermiddagen spenderades på Lögarängsbadet som är ett ställe i Västerås och eftermiddagen spenderades med klassen. Vi spelade kubb, solade och bara umgicks. Så mysigt, dock glömde jag smörja in mig så är nu rödare än en kräfta. Inte superskönt kan jag lova.
Efter skolan mötte jag upp Tilde, vi hade bestämt en fika men vi båda var riktigt hungriga när vi sångs så vi gick till tacobar och åt innan vi gick till ett annat ställe och fikade. Vi hann även med lite affärer mellan ätandet haha! Vi kikade lite på BilBok men sen blev det mest affärer för att hitta paket till Oliver <3 min babe fyller ju ändå år snart <3
Nu är jag påväg hem och planerna är en lång dusch och sen mys framför en film. Det var riktigt länge sedan jag bara låg i sängen och kollade på en film så det ska bli riktigt skönt

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Gårdagen

Känner att bilden tar upp hela skärmen men är väll sånt som händer (?) Känner att jag är en sån person som alltid glömmer ta fram kameran när jag gör någonting kul, både på gott och ont. Klart att det känns skönt att inte tänka så varje gång man gör någonting som är kul men de blir ju alltid lite tråkigt när man ska sätta sig ner för att uppdatera er.

Ronja kom på eftermiddagen och då åkte vi för att köpa dricka och lite sånt. Väl hemma åt vi middag innan Linnea kom sen satt vi bara och pratade och spelade spel hela kvällen.

Älskar såna kvällar där man inte har någonting inplanerat och bara kan sitta och prata i timmar, så härligt

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00