En bättre lördag

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er! Har velat uppdatera er so bad men orken har inte räckt till, börjar äntligen få svar på varför allt är som det är och hoppas att det blir bättre snarast.

Ludde sa för typ en månad sen att den här helgen var jag paxad av henne så O fick åka hem haha! Ifrågasatte henne vad vi skulle göra när hon bokade upp mig så långt innan men det visste hon inte utan ville bara vara helt säker på att ingen annan hann före, haha försök hitta någon mer underbar!!!

I lördags tog vi tåget till Stockholm där vi hade bokat bord på sturehof. Ljuger lite om jag säger att vi satte oss på tåget bara sådär för som vanligt krånglade det, tåget var över en timme försenat och om vi skulle väntat på det skulle vi ha missat våran bokning så fick istället skjuts till Bålsta och så tog vi pendeln där ifrån. Vi åt båda skaldjur och älskar det så mycket att vi åt tills det verkligen inte gick att få ner mer. När vi hade suttit där i någon timme tog vi tåget hem igen och satte oss på ett ställe här i Enköping för att ta en drink. Jag gick sen hemåt för att orken började ta slut. Märktes ganska tydligt att det var ett bra beslut av mig då mamma väckte mig 14 dagen efter och sen somnade jag redan vid 21 igen. verkligen inte likt mig men som sagt har jag snart svar på vad det är.

Vore kul om ni kunde komma med förslag på vad ni vill läsa för just nu har jag väldens idetorka

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer