En challenge i min smak

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

I natt sov jag närmare 13 (!!!) timmare, väldigt skönt men när alarmet ringde imorse kändes det som att jag skulle kunna sova lika många timmar till. Alarmet ringde halv 10, jag slängde bara på mig lite kläder och satte upp håret i en knut innan jag gick till mormor och åt frukost där.

Min praktik började 11 men jag orkade bara en timme så gick hem vid 12 igen, hann dock med en klippning. Jag tog det lugnt hemma innan jag sen hade en tid hos psykologen 13;30. Tycker det gick bra då vi nu ska första ta bort (iaf minska) dom timmarna jag sover på dagen och gå tillbaka till att bara sova på natten, hoppas det kommer gå bra!

Jag har redigerat bilden så mörkt bara för att man inte ska se min tvätthög i bakgrunden haha men är faktiskt på väg ner till tvättstugan och kolla om det finns en ledig tid.

Idag börjar #nouwautumnchallenge vilket jag är mer än taggad på, det handlar om att man ska få in bloggandet i sin vardagliga rutin vilket jag har velat länge och nu förhoppningsvis blir extra taggad på nu när det är en tävling.

Nikkietutorials på YouTube håller just nu på med en halloween serie där hon gör olika sminkningar. Jag gjorde ett försök till att följa en av hennes videos men det gick sådär...

Videon: https://www.youtube.com/watch?v=FhFjTc41UgU&t=0s

Mitt försök:

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
cool sminkning 😊
nouw.com/lindalinnros