En dag i huvudstaden

Hej älsklingar!

Igår vid 11 tiden hade jag och O fixat oss och var påväg mot Stockholm. Jag hade turen att få en tid för att fixa fransarna så jag körde in till centrum då jag fixar fransarna hos Evelyn på salong Chloe och sen tog Oliver bilen till mos för att gå lite i affärer under tiden.

Det tar ungefär 2 timmar när jag gör n påfyllning vilket betydde 2 timmar med ljudbok i öronen samtidigt som jag halvsov, superhärligt.

Jag tog mig sen till mos för att jag också behövde gå i lite affärer, jag köpte en byxdress till kvällen men sen hittade jag tyvärr inget mer. Vi satte oss och åt lunch på Vapiano, älskar verkligen den restaurangen.

När vi var på mos insåg jag att NA-KDs pop up store fortfarande finns kvar och självklart tog jag en sväng där inne. Affären var stor och öppen med ett sjuk stort utbud av kläder men INGET fanns i min storlek. Kan ju absolut vara så att det tagit slut eftersom affären har varit öppen ett tag men känns konstigt att allt i min storlek ska vara slut.

På kvällen träffade jag några vänner och vi gick ut och åt och drack några drinkar tillsammans för att fira min födelsedag, mys!

Salong Chloe

Vapiano

Länk till byxdressen hittar ni här

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så mysigt❤️
nouw.com/byalma