En dag i Stockholm

Det va lite dåligt med uppdatering igår men det var bara för att vi inte va hemma på hela dagen. Vid ca 10;30 satte vi oss i bilen mot Stockholm efter vi hade kastat i oss frukost. Vi parkerade bilen i Vällingby och tog sen tunnelbana in till Stockholm för att slippa köra i trafiken som är inne i centrum. väl inne i centrum tog vi en promenat till slottet för att kolla på några som spelade. Oliver kände några av dom som var med i bandet vilket f��rmodligen var den största anledningen till att vi åkte och kollade. Men jag ångrar inte att jag gick med på det för det var faktiskt riktigt bra. Dock kände man sig som en riktig turist när man stod mitt i smeten bland alla andra som skulle ha allt som hände på film haha.

Vid 13;20 satt vi på tunnelbanan igen och denna gång påväg mot Vällingby igen. Anledningen till att vi åkte från första början var för att jag skulle köpa en balklänning som jag hade hittat på Spock. Appen som är framtagen av Blocket. Jag och säljaren hade bestämt tid och plats men helt plötsligt slutade säljaren bara att svara. Tyckte det var väldigt konstigt för det var hon som var frammåt med att jag skulle hämta kläningen så snabbt som möjligt och sen slutade hon höra av sig. Jag blev alltså lurad och litar nu mindre på den appen.

Vi ville inte att det skyulle få förstöra helavåran dag så närjag hade surat klart gick vi först och kollade några affärer i Vällingby för till min förvåning så hade dom ett väldigt fint centrum. Dock fanns det inte så mångfa afärer där så vi valde istället att ta bilen till Mall of Scandinavia där vi först åt lunch och sen gick runt i några timmar och shoppade, ingenting jag klagar på.

Oliver hade under dagen pratat med sin syrra som nu för tiden bor i Stockholm så vi kom på att vi kunde äta middag med henne istället för att åka hem och sätta oss. Vi valde att äta på Olearys, supermysigt för dom hade massa spel och saker man kunde göra där också så såklart la vi några timmar på det. Vi var hemma någon gång runt 01 så därför det inte kom upp något inlägg om det direkt.

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer