En dag i Uppsala och ny hårfärg

(Inlägget är skrivet igår kväll)

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Dagen började vid 09 imorse då jag vaknade av mig själv och ganska direkt åkte hem till gammelmormor tillsammans med mamma och tog en fika. Vid 11-tiden åkte jag hem för en sen frukost och en snabbdusch innan jag började göra mig i ordning då jag och O hade bestämt att vi skulle göra något tillsammans idag.

Vi valde att ta bilen till Uppsala då jag tycker att det är en väldigt mysig stad och det var väldigt länge sen jag var där sist. Tanken var att vi skulle gå till restaurangen pong och testa deras mat men ingen av oss lyckades bli hungriga när vi var där tyvärr. Vi tog istället en juice på Joe and the juice bar och gick i lite affärer.

Jag var verkligen på shoopinghumör idag så kämpade lite för att hitta något men jag kom hem med inget annat än en nocco. Kvällen spenderas hemma vilket känns superskönt, är trött efter dagen så ska nog ta en dusch och sen krypa ner i sängen framför en film.

Mitt mål är att försöka få upp ett inlägg om dagen. Har alltid älskat att skriva här men känns som så mycket har kommit ivägen. Ska försöka prioritera bloggen lite mer nu ett tag eftersom jag verkligen mår bra av att skriva.

I torsdags kväll fick jag även en ny hårfärg. La i en färginpackning så har just nu rosa hår. Älskar det rosa håret men måste erkänna att jag trivs bättre i det blonda.

Känner att det blev ett lite hoppigt inlägg... Aja n är iaf uppdaterade på allt

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Wow så gulligt det blev!
nouw.com/celinelundqvists
emmahagen
emmahagen,
Tack! Man känner sig mycket piggare på något sätt när man får lite färg i håret haha
nouw.com/emmahagen