En diss

Här är en ny ide till bloggen som jag haft et7t tag och nu tänker att jag ska förverkliga. Inlägg som heter en diss, där jag helt enkelt dissar produkter, maträtt, platser med mera som jag hade mycket högre förväntningar på och sen bara blev väldigt missnöjd. Gissar att det mest kommer vara produkter men vi får se vad som hamnar i såna här inlägg helt enkelt.

Varje gång jag köper en ny produkt brukar jag test det på Oliver haha det där lät ju sjukt hemskt, typ som djurtester men det var verkligen inte så jag menade. Om jag har köpt en ny eyeliner brukar jag testa det på honom för jag tycker det är enklare att se resultat på någon annan och han går alltid med på mina dumma ideer. till och med när jag hade gått frisörskolan i 3 veckor och rodde att jag var världsmästare redan då fick jag träna på honom när jag ville klippa herrar, det ända jobbiga var att jag lärde mig först ett år senare hur man faktiskt skulle göra.

Men nu har jag lyckats övertala honom till att jag ska få testa den här på hans hår. Det är en färginpackning som är orange och även skiftar lite i rött. Jag hade precis lagt i en annan färginpackning på min praktikplats så det kändes helt onödigt att lägga i den på mig. Oliver har aldrig heller gjort någonting med sitt hår och han har samtidigt ganska ljust hår för att vara i de ålder han är speciellt med tanke på årstid och att det inte är färgat tidigare. Det står på förpackningen att den ska sitta i 3-5 minuter men jag lät den sitta i ungefär 10 minuter och ändå när vi sköljde ur den märktes det ingen skillnad, är verkligen besviken.

Jag skulle helt klart förstå om det stod att de bara skulle göra så att håret skiftade lite i den färgen man valt men nu stod att den skulle räcka i mer är 6 tvättar.

En produkt som jag verkligen INTE rekommenderar!

För den som inte vet vad en färginpackning är så är det som ett balsam med färg som gör färgen på håret lite fräschare och tack vare det behövs det inte färgas lika ofta.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer