En färgning fångad på film

Hej älsklingar!

Wow vilken händelserik dag! Hade en lugn förmiddag då jag började praktiken vid 12 idag. Jag hade svårt att somna igår kväll men valde ändå att sätta alarm vid 09 för att kunna få en lugn morgon utan stress då det var ganska mycket saker som skulle hinnas med.

Jag började dagen med att slänga på mig träningskläder och tog en powerwalk till mammas jobb för att hämta bilen då jag behövt den under dagen. Åkte sedan direkt hem för att ta en snabbdusch, äta frukost och sen fixa mig i lugn och ro.

När jag var färdigfixad gick jag till salongen för att fixa ordning lite innan jag tog bilen och åkte till tågstationen där jag skulle möta upp dom som filmar till den här serien. Jag släppte av dom tillsammans med all deras utrustning på hotellet som dom ska bo på inatt och åkte sen och hämtade Linnea som jag idag skulle göra ljusare.

Jag och Linnea åkte direkt till salongen och mötte upp teamet där. Dom har filmat allt jag gjort med Linneas hår idag, ställt massvis med frågor och kört en intervju med en av cheferna.

Dom ville inte köra slut på mig så vi sa att vi var nöjda för dagen och skulle fortsätta imorgon istället så nu blir det en lugn kväll hemma, förhoppningsvis kan jag lägga mig tidigt och starta en film.

Förebilder på Linneas hår

Efterbilder på Linneas hår

Som man kan se ganska tydligt är det fortfarande slingor kvar i håret fast jag gick in och blekte på dom mörkaste partierna men det är en process att få henne blond. Det här var andra gången jag blekte hennes hår och vi planera att vi behöver bleka på längderna en gång till innan vi har det resultatet vi vill ha.

Oj det här inlägget har tagit närmare 2 timmar att skriva haha! Brukar aldrig ta såhär lång tid.

Hoppas ni har haft en bra Onsdag <3

#bestofnouw

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Fina du, hoppas du får en bra dag❤️
nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Tack så mycket finis <3
nouw.com/emmahagen