En färgning fångad på film

Hej älsklingar!

Wow vilken händelserik dag! Hade en lugn förmiddag då jag började praktiken vid 12 idag. Jag hade svårt att somna igår kväll men valde ändå att sätta alarm vid 09 för att kunna få en lugn morgon utan stress då det var ganska mycket saker som skulle hinnas med.

Jag började dagen med att slänga på mig träningskläder och tog en powerwalk till mammas jobb för att hämta bilen då jag behövt den under dagen. Åkte sedan direkt hem för att ta en snabbdusch, äta frukost och sen fixa mig i lugn och ro.

När jag var färdigfixad gick jag till salongen för att fixa ordning lite innan jag tog bilen och åkte till tågstationen där jag skulle möta upp dom som filmar till den här serien. Jag släppte av dom tillsammans med all deras utrustning på hotellet som dom ska bo på inatt och åkte sen och hämtade Linnea som jag idag skulle göra ljusare.

Jag och Linnea åkte direkt till salongen och mötte upp teamet där. Dom har filmat allt jag gjort med Linneas hår idag, ställt massvis med frågor och kört en intervju med en av cheferna.

Dom ville inte köra slut på mig så vi sa att vi var nöjda för dagen och skulle fortsätta imorgon istället så nu blir det en lugn kväll hemma, förhoppningsvis kan jag lägga mig tidigt och starta en film.

Förebilder på Linneas hår

Efterbilder på Linneas hår

Som man kan se ganska tydligt är det fortfarande slingor kvar i håret fast jag gick in och blekte på dom mörkaste partierna men det är en process att få henne blond. Det här var andra gången jag blekte hennes hår och vi planera att vi behöver bleka på längderna en gång till innan vi har det resultatet vi vill ha.

Oj det här inlägget har tagit närmare 2 timmar att skriva haha! Brukar aldrig ta såhär lång tid.

Hoppas ni har haft en bra Onsdag <3

#bestofnouw

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Fina du, hoppas du får en bra dag❤️nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Tack så mycket finis <3nouw.com/emmahagen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En underbar torsdag

hej älsklingar!

Igår hade jag verkligen en underbar dag. Alarmet ringde 08;30 och jag klev upp ur sängen vid 09, slängde på mig kläder och tog sen en promenad på ca 20 minuter och hämtade bilen. Jag åkte sen hem och sminkade mig innan jag åkte till Västerås för att träffa Rod. Vi hade inte träffats på flera månader (!!!) så igår träffades vi äntligen igen. Vi gick i lite affärer och sen åt vi lunch tillsammans.

Jag åkte sen hem och fixade med Luddes present då hon fyller år idag. När jag senare på kvällen hade ätit middag cyklade jag till Isa. Vi tog ett glas vin och skålade för att jag har klarat delprovet och för att hon ska flytta.

Det blev en riktigt lyckad dag och kväll och idag har jag verkligen sovit ut ordentligt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Nålar i huvudet

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en väldigt lugn helg. I fredags var jag i skolan på förmiddagen, har inte varit där på flera veckor utan ha valt att arbeta hemifrån istället så kändes konstigt att sätta sig i bilen och åka dit på fredagsmorgonen. Vi hade mössprovning med ABC gruppen så kände då att jag kunde sätta mig i skolan och plugga så jag kunde få hjälp av lärarna samtidigt. Börjar kännas att det är sista året nu när vi till och med har börjat designa och testat våra studentmössor, mindre än 200 dagar kvar!!!

Jag har designat en studentmössa som jag är nöjd med men vågar inte beställa än haha, kollar på den varje dag och bara väntar på att jag ska vilja ändå något litet.

När vi slutade hade jag ganska bråttom hem till Enköping igen då jag hade en läkartid för akupunktur. Förra gången jag gjorde det, vilket även var första gången satte vi bara fyra nålar och det var på ryggen men i fredags satte vi ända upp i huvudet. Det är väldigt skönt och jag blir avslappnad men tanken på att ha nålar i huvudet är lite obehagligt..

Efter en stunds vila med lunch hemma mötte jag upp Ludde och så åkte vi tillsammans till gymmet, blev inget jättejobbigt pass utan det var mest skönt att röra lite på sig. Tanken var att jag senare på kvällen skulle gå ut med vänner men det slutade med att jag stannade hemma i sängen istället.

Igår jobbade jag i ungefär fem timmar vilket är mer än vad jag brukar jobba på en dag just nu och det har jag känt idag. Igår när jag kom hem började jag rensa mina garderober för att göra mig av med kläder jag inte längre använder och blev klar först vid 02.

Idag har jag varit helt slut i kroppen så dagen har spenderats i sängen framför youtube. Har hittat en ny kanal som heter Hydra och jag har spenderat 8 (!!!) timmar åt att kolla på hans videos. Hans röst är såå härlig att lyssna på så det kommer förmodligen bli ytterligare någon timme framför hans videos ikväll.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00