En god middag

Hej älsklingar!

Igår var jag ute med Aciro & en tjej som heter Selena (hur fint namn???) i Stockholm. Jag och Aciro hade inte träffats på ett bra tag då vi bor en bit ifrån varandra och vi helt ärligt inte tagit oss tiden att ses mer än att springa in och säga hej på jobbet när man varit i närheten så tyckte verkligen att det var dags nu.

Gårdagens roligheter har resulterat i en lugnare och segare dag idag. Jag var och fyllde på mina volymfransar under förmiddagen och under eftermiddagen handlade jag med mamma innan jag började laga middag här hemma.

Wow wow wow vad mycket jag älskar vårt hem, det är väldigt personligt och jag blir glad bara av att kliva innanför dörren.

Ikväll lagade jag revbensspjäll och blomkål i ugn. Revbensspjällen köper jag alltid färdigmarinerade i affären.

Blomkålen gjorde jag så att jag ska upp i ganska tjocka skivor för att dom skulle orka hålla ihop, jag la sedan ner dom i ett durkslag för att skölja av med vatten. När allt vatten runnit av hällde jag över olja som även den fick rinna av, jag ville bara ha oljan för att blomkålen skulle stekas lite mer i ugnen och jag var lite rädd att dom skulle kännas flottiga när dom var klara om det inte fick rinna av. Dom las sen upp på en plåt och jag hade då på malen svartpeppar, flingsalt, lite paprikapulver och sen hackade jag vitlök och några sparrisar. Det fick sen vara inne i ugnen i 10 minuter.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer