En Oliver helg

Hej älsklingar!

Jag håller just nu på och lyssnar på Fredrik Eklunds bok sälj. Blir både inspirerad till att jobba igen och till att gå upp på morgonen, äta nyttigt och gå till gymmet. Ni måste lyssna på den om ni inte redan har gjort det.

Den här helgen har jag och Oliver varit tillsammans hela helgen och det har varit riktigt mysigt, jag slutade tidigt i fredags så när jag var på väg hem från skolan stannade jag på affären och handlade till middagen. Jag låg sen i sängen och jobbade med mitt gymnasiearbete fram till 20 när Oliver kom. Vi gjorde tacos och la oss sen i sängen och kollade på en film. Det blev en väldigt lugn kväll då jag skulle upp på lördagen och jobba.

Jobbade på salongen på lördag förmiddag innan vi stängde tidigare för att det var kurs i Stockholm, jag skulle egentligen följt med på det men kände att orken inte räckte till. När jag slutat gick jag hem och vilade några timmar innan jag och Oliver gick ut och åt middag tillsammans. Jag har pratat om att jag vill äta spicy länge så det fick bli det. Inte det mysigaste stället att äta på men det var såå gott.

Haha man kan beskriva hela min helg med Oliver och mat!

Har varit med Ludde en stund på kvällen och nu är jag hemma igen, ska ta en dusch och sedan jobba lite på mitt gymnasiearbete innan det är dags att sova.

Hoppas ni har haft en bra helg <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,
Fin du är 😍
nouw.com/annakarlssons
mayajonsson
mayajonsson,
så vacker du är! Ska vi följa varandra? 😊
nouw.com/mayajonsson
mayajonsson
mayajonsson,
så vacker du är! Ska vi följa varandra? 😊
nouw.com/mayajonsson
mayajonsson
mayajonsson,
så vacker du är! Ska vi följa varandra? 😊
nouw.com/mayajonsson