En rolig gårdag

Hej älsklingar!

Hade en superhärlig fredag. Det var inte bara rolig utan jag hade supermycket energi och var gladare än någonsin.

Trodde att det skulle bli en trött dag eftersom det var första dagen utan energidricka men hade istället mer energi än vanligt.

Praktiken började vid 08 igår med en väldigt lugn förmiddag, fick håret fixat inför kvällen av Zara och sen gjorde jag även om i alla hyllorna med produkter haha, ville ha en liten förändring men vet inte om man ser att det är någon jättestor skillnad.

Sen blev det lunch med mormor på cafe magnifik, jättegott och mysigt, dock låg hela deras uteservering i skuggan när vi var där och skulle äta så tyvärr satt vi inne.

På eftermiddagen klippte jag Zara och gjorde mönster i hennes undercut, så snyggt!

Oliver var hos mig redan vid 15 så jag slutade straxt efter det så tog jag och Oliver bilden till Stockholm för vi skulle på en tv-inspelning. Vi skulle sitta i publiken till programmet klassfesten som bland annat Bianca Ingrosso gästade igår. Som vanligt hade jag svårt att sitta stilla så länge men det var ett kul program att titta på. Inspelningen var klar lite innan 21 och då åkte vi runt lite i Stockholm innan vi åkte hem igen och gjorde middag som vi åt till en film. Jag åt upp och somnade sen inom 10 minuter haha jag är en så sjukt tråkig person att kolla på film tillsammans med! Skäms varje gång som jag somnar framför tvn för känner mig så sjukt tråkig får då får O alltid sitta där själv ...

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer