En sak jag alltid gör hemma

Hej älsklingar!

Inte uppdaterat er på några dagar, senast var i tisdags, känns tom lite konstigt att sitta här och skriva. Konstigt att man så snabbt kan bli ovan att skriva och dela med sig. Jag har känt mig som vädret ute dom senaste dagarna, tråkig och grå. Konstigt eftersom det just nu händer massvis med kul saker i mitt liv, hade ett bakslag i onsdags och fick riktigt ont i kroppen så kan absolut bero på det.

Fick göra en klippning hemma istället för att åka till skolan i torsdags och på fredagar jobbar jag som tidigare sagt hemifrån. Jag och mamma åkte under eftermiddagen till Västerås för ett möte med min rektor om serien jag just nu spelar in. Dom vill att vi ska spela in en dag på skolan och sen vill dom även vara med en stund på balen.

Får sån otrolig fin respons av alla jag pratar om den här serien med, självklart var jag lite nervös innan jag började berätta om det för jag vet kommentarer som många utbrända har fått men jag får bara ännu mer kärlek från alla (än så länge haha) vilket gör mig lite stolt över mig själv, att lilla jag faktiskt har vågat ta tag i det och nu har chansen att hjälpa andra.

Jävlar vad jag tjatar om den där serien! Ja, fast eftersom jag HELA tiden filmar vad jag gör tar den upp mycket tid.

Oliver kommer ikväll, ser verkligen fram emot det!

Haha en kul grej som jag bara måste dela med mig om. Jag har insett att mina 162cm inte är mycket för världen med tanke på hur stor balklänning jag har köpt så hela tiden när jag är hemma springer jag runt i 12cm klackar för att både träna på att gå snyggt och sen se till att jag orkar. Förut klarade jag seriöst bara 20 min innan ja blev trött, nu kan jag ha dom i ca 4 h (dock med pauser där jag sitter för jag kan ju inte stå konstant i flera timmar när jag är hemma bara för att).

Bilder från en drinkkväll för några kvällar sen
Ett tips som jag tycker är grymt! Använder transparant puder från kicks egna märke när jag sminkar mig och när pudret tar slut är bukarna perfekta att ha småsnoddar i

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Det är alltid kul att läsa dina blogginlägg❤️
nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Tack, betyder jättemycket <3
nouw.com/emmahagen