En spännande frukost

Hej älsklingar!

Först måste jag bara få visa en lunch jag åt för några dagar sen som såg (och var) så extremt god ut.

Idag började jag på praktiken 08;30 istället för 10 då jag vanligtvis brukar börja. Vi hade frukost tillsammans med två tjejer från Loreal, vi skulle prata lite och sen testa lite behandlingar på varandra. Vi gjorde idag inget på mitt hår med tanke på den rosa färgen och att jag har löshåret i. Det höll på till 12 och sen hade jag två kunder efter det så idag har det blivit en lite länge dag än vad det egentligen ska vara. Det visades ganska tydligt då jag somnade på mindre än 1 min när jag kom hem och mamma sen fick väcka mig när hon kom hem några timmar senare.

Har nu plockat undan lite på rummet då dom kommer och ska filma imorgon och på torsdag. Nu sitter jag med en "ansiktsmask", sån man har på näsan och drar ut porer med haha. Ska snart hoppa in i duschen, superskönt. Eller om jag ska lägga mig i badet och kolla på en film. Åhh vad svårt det blev nu... haha wow stora problem...

Har insett att problemet inte ligger i att jag tycker det är svårt att få tiden till att skriva inlägg utan det handlar om att jag inte publicerar inläggen, skrev ett inlägg igår och blev faktiskt ganska nöjd med det men jag trycker bara inte på publiceraknappen, idk why!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Ser så himla gott ut❤️
nouw.com/byalma