En underbar dag

Har haft en väldigt mysig dag med Oliver och vänner.
Dagen började med frukost i solen på balkongen. Det är verkligen härligt att kunna sitta ute på morgonen utan att frysa det minsta.
Efter frukosten gjorde vi oss iordning och tog bilen till Västerås, började som en ganska tråkig tripp då vi skulle köpa en topp till mig som jag kan ha på morfars begravning. Jag hittade till slut en skjorta men det var väldigt jobbigt att behöva köpa den med tanke på vad jag ska ha den till.
När vi var i Västerås frågade Tilde om vi inte skulle äta lunch tillsammans och självklart skulle vi göra det! För min del blev det den goda salladen som ni kan se på bilden ovan.
Precis när vi skulle sätta oss och äta kom Rod från jobbet och var påväg till bussen men hon hakade på oss istället vilket var riktigt roligt!
Vi satt på restaurangen ett ganska bra tag innan vi gick i några affärer, Oliven behövde nya skor så vi försökte hitta ett par som han gillade haha det gick sådär...
Vi fortsatte sen ner till hamnen för att äta glass. Dock tappade jag suget efter det på vägen ner så jag kollade bara på när dom andra åt haha
Hoppas ni ha haft en mysig lördag<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men åh så mysigt! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
emmahagen
emmahagen,