En uppdatering

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra!

Mitt mål för 2020 var daglig uppdatering här vilket har gått sådär hittills. Jag tänkte att jag bara skulle ge er en liten enkel uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu.

I fredags efter jobbet åkte jag hem och fixade mig innan jag Linnea Ronja och Jenny träffades hemma hos Jenny för att äta middag och sen gå ut i Västerås. Vi firade att Jenny har fyllt 20! Grattis babe!

Jag har jobbat hela helgen så utöver fredagen blev det en ganska lugn helg. I lördags blev det hämtmat från McDonalds och film i soffan. Pontus fick sina paket då han fyllde 21 år igår.

I söndags möttes vi upp i Västerås när jag slutade jobbet för att se filmen 1917 som just nu går på bio. Det var riktigt bra gjord men vi tyckte handlingen var lite långdragen och filmen blev småseg efter ett tag då den var närmare två timmar lång. Ger den 3 av 5.

Igår var jag hos tandläkaren, dom sa för ca 7 månader sen att vi skulle börja fundera på att ta ut tandställningen då den inte kan ändra mitt bett något men sen har jag inte hört nått om det och får komma dit och byta båge med någon månads mellanrum så känns som om vi bara står still i processen.

Jag har även varit hos psykologen som jag gick till förut när jag var utbränd och haft ett möte. Vi pratade lite, bokade in en ny tid, jag fick hem lite papper som ska läsas och fyllas i, ska dit i veckan för att ta blodprov och vi bokade tid hos en dietist för att jag ska få koll på mina magproblem.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Det viktigaste är att du mår bra! Ingen stress med bloggen. Vi läsare finns här när du väl publicerar, oavsett dag❤️
nouw.com/byalma