Erat val

Hej älsklingar!

Ni har nu fått rösta och det var över 80% som ville att jag skulle ha färdiga inlägg och sen skriva lite kort om dagen, så det ska jag fixa.

Började jobba 07;30 idag men fick gå hem redan innan 11 för va påväg att svimma så har ägnat resten av dagen till att ta det lugnt och få i mig så mycket vätska som möjligt. Planen var att jag skulle börja skriva inläggen idag som ska ligga färdiga dom närmaste veckorna men det får bli imorgon istället så tyvärr kan ni inte räkna med några färdiga inlägg redan imorgon :(

Men eftersom det är 11 dagar till, minst, som jag jobbar betyder det att jag behöver skriva minst 11 färdiga inlägg så skulle bli jätteglad om ni kommer med förslag på va ni vill läsa och vad jag ska skriva om.

Problemet är inte att jag behöver skriva så många inlägg på samma gång för det älskar jag att göra, problemet är bara att få idéerna till vad jag ska skriva.

Har haft svårt på jobbet med mina långa naglar som dom flesta tycker är överdrivet långa så har idag suttit och filat ner dom samtidigt som jag kollat på the100, är verkligen kär i den serien!

Men nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer