Ett beroende som måste får ett slut

Det är väldigt många i min omgivning som under en längre tid sagt att jag MÅSTE sluta dricka alla energidrycker som jag gör, kan inte ens hoppa räkningen hur många inlägg jag har fått skickade till mig om hur farligt det faktiskt är. Men det har jag struntat i för något sånt kommer ju inte hända mig... Och sen är jag ganska duktig som "bara" dricker en om dagen.

Ja, jag hör själv hur larvigt det låter men jag kan lova att jag inte är ensam om att tänka så.

På senaste tiden när jag druckit energidrycker har jag märkt att jag börjat skaka väldigt mycket efter, fast med den mängden koffein så känns det ju inte så konstigt ändå.

Men idag innan jag började praktiken så gick jag och köpte en energidryck för att jag skulle få lite extra energi men efter halva burken började det krampa i benen så fort jag tog ett steg. Gjorde så ont i låren att det kändes som att någon högg mig om och om igen varje gång som jag tog ett steg.

Så n u ska jag sluta! Tråkigt att jag inte kunnat lyssna på någon tidigare när jag blivit varnad men jag har alltid vart så, ska alltid testa själv för att se om det verkligen stämmer.

Byebye alla äckliga energidrycker!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer