Ett dygn i Örebro

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Mår ni bra? Jag låg ju hemma sjuk för någon vecka sedan och började då jobba efter någon dag eftersom jag kände mig bättre men efter det har det nästan gått lite upp och ner, nu är jag snorig och hostar så att det gör ont i halsen. Får dock skylla mig själv då jag inte tar hostmedicin och knappt nässpray, haha så typiskt jag.

I fredags hade jag en mysig kväll med några vänner hemma hos Emma. Vi köpte mat och bara satt och snackade, jag åkte hem ganska tidigt då jag saknade O jättemycket. Han sov i Stockholm torsdag till fredag och jag saknade honom ändå sååå mycket att jag bara ville hem och kramas med honom.

Igår vaknade jag redan halv 9, hade satt alarm 10 och vaknade ändå så tidigt, tror det är för att jag har gått upp 06 hela veckan och ställt in mig lite på att vakna tidigt.

När jag hade vaknat tog jag en dusch, sminkade mig och packade en resväska för vid 12 tiden skulle jag och Isa ta tåget mot Örebro. Vi var där för exakt två år sedan och blev kära i staden. Vi har nu under två års tid pratat om att det är en av dom bästa resorna och då måste den självklart återupplevas.

Vi bodde på Elite stora hotellet som ligger centralt och det var riktigt fint. På dagen gick vi runt i affärer, dock hittade vi inte så mycket, satt på tacobar och njöt innan vi gick till hotellrummet för att ta det lugnt och göra oss i ordning för kvällen.

Vi åt middag på Pinchos och sen hoppade vi mellan olika uteserveringar och drack drinkar resten av kvällen.

Har verkligen haft en superbra helg vilket jag kan tacka Isa och Örebro för ;)

Hoppas ni har haft en bra helg finisar

(Inlägget innehåller betallänkar)

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en riktigt kul helg! ❤️
nouw.com/missjohansson
ByAlma
ByAlma,
Underbart! Då var du i mina hemtrakter. Kram, Kramis <3
nouw.com/byalma