Få långt hår snabbt med hjälp av detta, ansiktsmask och tandis

Hej älsklingar!

Jag har väll inte bloggat om min gårdag? Här kommer en snabbis om den i alla fall.

Hade friluftsdag med skolan som började med orientering där jag och några klasskompisar gick vilse, applåder till oss! Sen åkte vi vidare till några fotbollsplaner för att äta lunch och spela kubb, fotboll och lite de man kände för. Eftermiddagen var mest för att vi skulle umgås medans förmiddagen var till betyget. På kvällen hade jag en klippning på salongen innan det blev en kväll hemma.

Då testade jag bland annat den här ansiktsmasken som jag köpte när jag och Oliver var i Polen. Det kostade ca 6 svenska kronor och var över förväntan. Min hy blev verkligen superlen så om någon vet vart man kan köpa den (om det ens går) här i Sverige så plzzz tell me! Dock såg den inte sådär härligt guldig ut som den gör på förpackningen, såg mer ut som att jag hade doppat ansiktet i en hink med pollen, blä!

Idag blev det frukost tillsammans med salongen och en försäljare från Loreal som skulle berätta om lite nyheter. Det har bland annat kommit en ny kur till salongen som gör att hårstråna blir tjockare och håret växer upp till 4 cm extra i månaden, helt fantastiskt!

Efter det hade jag en färgkund som ville göra slingor för att sen låta hennes gråa naturliga färg växa ut. När jag hade färgat henne valde jag att ta ut komptid som jag hade låg så jag har slutat för dagen. Blir nog en timme i solen nu innan det är dags för ett besök hos tandläkaren.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer