Favorit som trendade

Hej älsklingar!

Hoppas ni har haft en bra dag. Imorse åt vi som vanligt frukost med den fantastiska utsikten (bilder nedan) och sen begav vi oss till stranden för att sola. Jag badade för första gången idag och lyckades även få en liten rand efter min bikini, överlycklig när jag såg det!!!

Vi åt lunch vid strandbaren och jag tog sen en milkshake, jordgubb och vanilj, supergod. Jag gick upp till rummet när vi ätit och sov faktiskt i närmare 3 timmar viket var riktigt skönt. När jag vaknade tog jag en dusch innan det var dags att röra sig in mot stan. Jag började kvällen med ett fiskspa som det heter, det där som trendade för några år sedan i Sverige när man stoppade ner fötterna i typ ett akvarium och sen åt fiskarna bort all död hy. Det kittlade väldigt mycket i början men var samtidigt riktigt skönt och nu känns mina fötter hur fräscha som helst. Sen blev det pizza till middag på ett ställe med riktigt trevlig personal.

Kan ni hit me up med några bra serier? Kollade nyligen klart på Riverdale och känner att jag behöver hitta en ny asap.

Tycker även att ni ska klicka er in på min vän Ronjas blogg, så kul att fler och fler av mina vänner bloggar! Hon har haft sin blogg ett tag men ska nu komma igång påriktigt så in på hennes blogg och gör henne taggad på att börja nu!

Ronjas blogg: https://nouw.com/ronislarsson

Nu ät det ett bad som väntar på mig

Frukostutsikten

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer