Favoriter just nu

Hej älsklingar!

Är just nu hos Oliver i Linköping. Jobbade hemifrån igår så kom hit redan i torsdags kväll. Var så trött när jag kom hit att jag inte orkade någonting och somnade ganska direkt. I fredags tog jag bussen in till Linköping, bussen tar ca 30 min så ingen större fara dock går den typ bara en gång i timmen så hade typ panik då jag var på väg att missa den för att jag när jag kom fram till busshållplatsen fick lov att springa hem igen för att jag hade glömt datorn.

Inne i Linköping satte jag mig på esprersso house, beställde en ost och kalkon smörgås och en pink lamonade och jobbade på mitt gymnasiearbete. Hade inte jobbat på det på ca en vecka så när jag började läsa igenom allt var det mycket jag tyckte skulle ändras så satt därför där i 2-3 timmar. Så skönt att sitta på ett fik och jobba för är man hemma är det stor chans att jag börjar hålla på med något annat.

Oliver plockade sedan upp mig på hemvägen när han hade slutat så att jag skulle slippa ta bussen hem. Han föreslog att vi skulle åka till yoump på kvällen, en roligare dejt än middag eller bio. Jag sa ja först men det ändrades sen då jag var riktigt trött och istället fick det bli en film hemma.

Idag har jag hängt i I-huset som är en galleria precis utanför Linköping och fixat det sista till fars dag imorgon medans O har varit iväg på annat. Snart ska vi laga en mysmiddag hemma och sen får vi se vad som händer.

Hoppas ni har en bra lördag <3


Favoritlåtar just nu=

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer