Fel tid

Hej älsklingar!

Igår när det var fars dag spenderade jag eftermiddagen hos pappa. Han fick tavlan av mig som ni kan se på bilden nedan och sen åt vi mat tillsammans. Är så glad att jag har en pappa i mitt liv som bryr sig om mig <3

Efter det åkte jag hem till Ludde en stund, hade köpt ett kilo godis till henne när jag var på cloetta i lördags så passade på att lämna det. Gick sen och la mig väldigt tidigt, somnade innan 20.

Alarmet ringde imorse vid 09 men jag kom upp först 10;30, blev stressigt då jag började praktiken 11 men det var skönt att få sova en stund extra. Jag hade inga kunder inbokade idag så jag loggade in varor som hade kommit till salongen tidigare på dagen innan Ludde kom och jag fick träna på att göra flätor på henne. Mycket roligare att träna på någon man känner än att stå med en docka, orken räcker mycket längre då.

Gick sedan till psykologen då jag trodde att jag hade en tid bokad idag men tydligen var det först nästa vecka så det var bara att gå hem igen.

Under eftermiddagen tog jag en promenad och sen en lång dusch, så skönt. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och starta en film.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer