Fika och plugg

Hej älsklingar!

Är allt bra med er?

Jag hade ställt alarmet på 10 imorse men vaknade av mig själv vid 09. Hade så fruktansvärt ont i mina tänder att det var omöjligt att somna om, ipren är min bästa vän just nu (och snabbmakaroner med smör).

Jag tog det lugnt hos Oliver fram till halv 12 ungefär då jag åkte in till stan och satte mig på ett fik, där jag är nu. Jag har fått lite jobb gjort men mestadels har jag suttit och utvecklat mitt gymnasiearbete. Tanken är att jag ska sitta här tills O slutar så en timme är klar och jag har 3 to go.

Hade det varit så att jag skulle sitta med bloggrelaterade saker hela tiden hade det varit superkul men nu vet jag att jag ska sitta själv i 3 timmar och jobba på mitt gymnasiearbete vilket inte är det roligaste jag vet. men är ju på ett fik i alla fall så har människor runt omkring mig så jättetråkigt är det ändå inte.

Har inga planer alls för ikväll så vi får se vad som händer, har ni något roligt planerat för denna fredag? <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Midsommar

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er, med mig är allt superbra. En stressig vecka börjar lida mot sitt slut och jag är riktigt taggad på kommande vecka. Vad jag ska göra kommande vecka får ni veta på måndag morgon.

Gårdagen spenderades hemma hos Linnea dit jag åkte lite innan 17, vi fixade då våra blomkransar och bara snackade innan resterande av gästerna kom vid 18. Vi åt middag, spelade spel och bara hade det roligt.

Under bilden finns länkar till kläderna vi har på oss på bilden. jag kände mig bekväm i min byxdress hela kvällen, det ända var att jag fick sy upp benen lite då jag var för kort. Men hur snygg var inte Linnea i en klänning från @linnahlborg `s kollketion med na-kd?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer