Flen & inbrott

Hej älsklingar!
Dagen har gått i ett hittills så har inte hunnit sätta mig ner och skriva till er. Tänkte att jag skulle vänta med att skriva ett inlägg tills jag var hemma eftersom jag tycker det är mycket skönare och enklare att skriva på datorn men så som den här dagen har gått hittills känns det inte som jag kommer komma hem på ett bra tag.
Jag befinner mig just nu i Flen av alla ställen. Har levt i bilen sen 12 idag och samma gäller för Oliver så vi börjar bli ganska less på det här nu.

Men jag känner att vi tar hela dagen från början så ni hänger med lite i vad som händer för det gör knappt jag just nu haha!
(Vloggar hela dagen så det kommer snart gå att se de här på min Yt kanal)

Jag vaknade 10;30 efter en natt med väldigt dålig sömn och väckte Oliver i panik för vi hade sagt kvällen innan att vi skulle sätta klockan på 09. Oliver åt iaf frukost medans jag sminkade mig och sen åkte vi till min praktikplats för att jag skulle klippa honom.
Ni kan se före och efterbilder här!

Blev ganska kort men han har sagt att han funderar på att snagga sig och jag vill ha all träning jag kan få med maskinen så känns som att vi möttes typ halvvägs här.
Sen gick vi upp för att säga hej till mormor och morfar och kolla lite vad som händer imorgon då mina kusiner kommer.

Igår när O skulle komma hit gick hans bil sönder så när vi åkte för att hämta honom blev vi tvungna att lämna bilen där så idag åkte vi till Västerås för att köpa en del som behövdes för att laga bilen. Såklart vad den delen slut och närmaste Biltema var då i Uppsala men innan vi hann börja åka ringde Olivers mamma ovh sa att hon hade fått ett samtal från polisen... Någon hade brutit sig in i O’s bil. Vi var såklart tvungna att åka dit men väl framme såg det inte ut som att någon rört bilen men han som ringt till polisen kom och pratade med oss och sa att han sätt art bilen stod öppen i timmar.
Det var ju ändå tur i oturen att inget syntes på bilen och ingenting var borta heller.

Nu kommer anledningen till att vi är i Flen och det är för att när vi stod vid bilen pratade O med en av sina vänner i Linköping som sa att han hade en sån del som vi kunde ta om vi kom och mötte honom.
Är ärligt helt slut nu med tanke på hur mycket vi har åkt runt nu men Såå skönt att det förmodligen kommer lösa sig nu!

Hoppas att ni har en bra lördag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer