Födelsedagsfirande

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra! Klockan är lite efter 23 nu och det börjar bli dags att sova då vi imorgon ska börja rulla mot Öland vid 07.

Eftersom jag bloggade i Söndags sist tänkte jag hoppa lite i dagarna sen dess för att få med allt jag gjort. I Söndags åkte jag och Pontus till Hårsbäcksdalen som är ett naturreservat utanför Heby för en kvällspromenad på nästan 5km. Det var superskönt väder och en perfekt längd på spåret.

Igår blev en tur till Olga i Stockholm. Vi klämde lite porer, gjorde dermapen där vi gick ner 0,5mm som längst och la sen en mask. Efter Olga åkte vi ut till Pontus föräldrar lite snabbt för att slänga i en tvätt innan vi hade corona-lunch med mormor i en av parkerna här i Enköping. På kvällen blev det mys i soffan med sushi.

Idag har vi storstädat lägenheten, handlat snacks till imorgon, tankat & tvättat bilen och under kvällen åkte vi ut till Pontus föräldrar då hans mamma fyllde år idag och hade bjudit över lite gäster. Vi åt middag och pratade, dock åkte vi hem ganska tidigt för att hinna packa.

Godnatt

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer