Födelsedagsfirande

Vill ha den här juicen NU NU NU! Den är från nk`s juicebar i göteborg, godaste ever!

Oliver åkte hem för några timmar sen och jag har bara suttit vid datorn sen dess. Har mest kollat YouTube och försökt få lite inspiration, vill verkligen börja vlogga mer men har ingen aning om vad folk vill se i mina vloggar? Har ni några förslag? Typ shopping, resor eller något liknande eller det kan ju vara något helt annat också för den delen.

Har även suttit och sökt runt lite för en sak som jag och O planerar att vi ska göra i sommar. Wow nu lät det som att vi planerar något spännande va? Haha de gör vi också men ni får inte vet vad än! Hihi!!!

Är snart dax för sängen och kanske kolla något avsnitt av en serie, måste ju vara ett av dom bästa sätten att avsluta en helg på. Blir förmodligen serien weeds som jag på senaste tiden har börjat älska, speciellt nu när jag har vart sjuk då jag har kollat typ en säsong om dagen

Men vad har vi gjort idag då?

Vi kom hem typ 02 inatt och imorse ringde alarmet vid 09 för att vi skulle kunna fixa oss hyfsat snabbt innan vi idag igen började röra oss mot Stockholm men idag skulle vi hem till mina kusiner för en av dom fyllde nyligen 12 åt; GRATTIS !!! Haha lika kul varje gång man ser den äldsta (han som nu har fyllt) av dom och han bara blir längre och längre för varje gång vi ses, han har ju snart växt om mig. Plzzz ge mig lite av din längd tack så jag i alla fall kan få bli 165cm det här livet haha!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer