För forskningen om bröstcancer

Hej älsklingar!

Har haft en väldigt bra dag, inte med orken men annars. Jag tog idag bussen till Västerås vilket var första gången på väldigt länge, åkte med en ny buss och hittade inte ens stoppknappen haha! Tur jag skulle av sista hållplatsen! Jag var där i några timmar, resten av klassen hade kunder men vi hade inte bokat in någon på mig eftersom vi inte vet hur mycket jag orkar. Istället tränade jag på fönvågor som jag låg efter med, dom blev verkligen inte så bra som jag hade hoppats så har träning kvar innan jag blir klar med det.

När jag kom hem vilade jag en stund innan pappa kom och hämtade mig så jag fick sitta på hans kontor i lugn och ro för att jobba med mitt gymnasiearbete. Satt och jobbade iaf 3 timmar i sträck så fick väldigt mycket gjort.

Var hemma runt 16 och satte mig då och kollade igenom videos som laddats upp på youtube idag. Mötte sen upp mormor. En gång varje år kan man köpa marschaller och ställa dom vid fontänen som finns på torget. pengarna går till forskningen om bröstcancer. Efter det gick vi i några affärer och jag kom hem med fyra nya nagellack. Haha som att jag behöver fler. men hittade några färger som jag inte har, då jag typ har 50 olika nyanser av rosa.

Men visst är färgerna snygga?

Självklart var jag tvungen att testa färgerna så jag har även hunnit göra nya nagla nu under kvällen , sååå nöjd!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Så fina nagellack!!
nouw.com/evelinnkarlsson