Försöker iallafall

Hej älsklingar!

Sitter just nu i soffan framför robinson och jobbar lite med ett inlägg som ska ha kommit upp så länge nu men kan lova att ni kommer tycka att det var värt all väntan när det väl kommer. Under eftermiddagen har jag fixat lite på mitt rum. Jag har riktigt mycket saker och tack vare det är det nästan alltid stökigt på mitt rum för det går verkligen inte att gömma undan alla saker. Det gick självklart inte att gömma undan alla saker men jag fick ut lite lådor i förrådet och allt är nu rent iallafall.

Nu blir det en promenad i kvällssolen

Fick den här godisrosen av Oliver när vi var i Polen <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Skönt att städa undan lite! 😊nouw.com/elinm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Saknar dig

Har varit så off på alla sociala medier som finns nu ett ganska bra tag, har försökt hålla bloggen uppdaterad men dom senaste dagarna har jag bara suttit och stirrat på datorskärmen utan att klara av att skriva ett enda ord.

Min favoritperson i hela världen lämnade oss för några dagar sedan och jag kan inte beskriva hur dåligt jag mår över det.

Morfar du va den personen som alltid fick mig att fortsätta kämpa och som fick mig att skita totalt i vad andra tyckte om det jag gjorde, du var alltid stolt!

Nu finns det en till ängel i himlen, den mest störst hjärta av dom alla <3

Jag älskar dig <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Flyget går till...

Hej älsklingar! Hoppas allt är bra med er!

För ca två dagar sen ringde jag till Oliver och sa att jag hade hittat en resa för bra pris. Jag ringde mest och sa det som ett skämt då jag har tjatat om att jag vill åka utomlands sååå länge nu och jag vet att O har svårt att ta ledigt från sin utbildning men istället sa han "kom igen, boka!" så det var exakt det jag gjorde. Älskar det spontana med hela resan.

Vi har bokat ett flyg till Polen som går redan den 16 Maj. Vi är bara borta 3 nätter men har inte bokat något boende än, bara flyg haha så vi får se hur den här resan går.

Sjukt taggad på att se hur våran första utomlandsresa kommer gå!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00