Första dagen på sista året

Hej älsklingar!

Första skoldagen på denna termin avslutad. Inte så jobbig första skoldag då vi var i skolan ca 2h och enbart skrattade och pratade. Känns så konstigt att jag nu har börjat det tredje och sista året på gymnasiet haha känns lixom som att jag började ettan igår. Men det här är ett år som jag vet kommer bestå av mycket jobb men jag är samtidigt riktigt taggad.

Utöver dom två timmarna som spenderades i skolan har jag idag haft körlektion, pluggat teori, börjat fixa mina naglar och varit på gymmet med Linnea. Har varit på gymmet 3 ggr på 4 dagar och det känns så skönt och faktiskt riktigt roligt när jag går dit med Linnea.

Senast jag uppdaterade er om mitt liv var den 16 augusti, alltså i torsdags när jag varit i Strängnäs. På fredagen åkte Oliver hem till sig och jag hade min andra riktiga utgång ever, så kul!

På lördagen var det upp tidigt som gällde för att åka Mälaren runt och sen kom O tillbaka på kvällen. På söndagen blev det ett ganska långt besök på gymmet och sen var det plugg som gällde hela dagen.

En halv vecka kortfattat haha!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer