Första lektionen avklarad

Hej älsklingar!

Det här har varit en riktigt intensiv dag vilket ni vet att jag älskar!

Jag jobbade idag från 10;00 till 19;00. På jobbet hade jag tre kunder, två herrklippning och en klipp och utväxtfärgning, sen var det jobb i shoppen som gällde. Jag har inte så mycket kunder då jag huvudsakligen ska jobba i shoppen med att sälja produkter och svara i telefon men ibland bokar vi in några stycken på mig vilket är roligt.

På lunchrasten hade jag min första körlektion. Iiiihhh var så nervös!!! Själva körningen tyckte jag gick sådär men hon jag övningskör med är riktigt duktig och man lärde sig verkligen direkt.

Efter middagen gick jag raka vägen hem till mamma då vi skulle äta middag tillsammans, riktigt mysigt för när vi hade ätit satt vi bara i soffan och pratade fram till halv 9 då jag kände att det var dags att gå hem för jag skulle även hinna göra nya naglar. Tyvärr är jag inte helt nöjd med formen men orkar inte fixa det nu.

Nu (23;27) ska jag sätta mig med lite bloggjobb mest mejl men även planera lite inlägg och sen ska jag hoppa in i duschen för mitt hår är så sjukt flottigt. Börjar jobba 09 imorgon så ska försöka komma i säng så fort som möjligt <3

Har ni förresten förslag på någon snygg klänning/byxdress till midsommar så tell me! Ute i sista minuten som vanligt haha

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
finns en supersnygg byxdress på bikbok! Den är blommig 😊
nouw.com/evelinnkarlsson
emmahagen
emmahagen,
Åh tack för tipset
nouw.com/emmahagen