Första mötet med svt

Hej älsklingar!

Wow vilken spännande dag! Har haft en väldigt lugn förmiddag hemma, plockade lite på rummet och tvättade håret. När det var dags för lunch gick jag över till mormor som hade köpt pasta carbonara till oss, mums!

Gick sen hem ett tag och kollade på den sista halvan av avsnitt åtta av Dirty John som jag hade kvar, satt och sträck kollade nästan hela säsongen igår kväll så var inte mycket kvar idag. En spännande serie med ett viktigt budskap, har du inte sett den borde du verkligen göra det.

Vid 15 tiden åkte jag till tågstationen för att möta upp en tjej som heter Ida och jobbar på svt, det är även henne jag har haft telefonkontakt med den senaste veckan. Vi åkte hem och hade ett möte hemma hos mig och pratade om allt gällande programmet. Vi satt och pratade om hur det kom sig att jag blev utbränd, hur min vardag har påverkats av det, alla runt omkring mig och vad som kommer ske runt om programmet. Men allt det här kommer ni få se mer av då dom ville ha med mig i programmet.

Jag fick utrustning nu direkt så jag kunde börja filma lite själv på egen hand och om ungefär två veckor kommer ett filmteam hit.

Om jag är nervös? Svar ja!!!!

Jag gör det här för att människor som aldrig har varit drabbade av detta ska få en förståelse av vad det faktiskt innebär. Min önskan är att efter dessa avsnitt ska det vara lättare att känna igen varningssignalerna och lyckas stoppa det innan det går så långt som det gjorde för mig.

Nu ska jag vila en stund <33 Har ni några frågor om allt så är det bara att ni hör av er så kanske jag kan svara på dom i ett inlägg längre fram <3

Utrustningen jag fick

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh helt fantastiskt❤️
nouw.com/byalma