Förvara dina värdesaker

- I samarbete med Nordsec -

Hej älsklingar!

Nordsec är ett företag som säljer värdeskåp både till företg och privatpersoner i alla möjliga storlekar. Jag är en person som alltid har oroat mig för inbrott hemma. I många år har jag varit så rädd för det ska ske på natten att jag har sovit med ett basebollträ bredvid sängen, tycker själv att det låter konstigt när jag skriver det men det har känts tryggare för mig.

På senaste tiden har jag inte varit rädd att ett inbrott ska ske på natten när jag är hemma utan att det ska ske när jag sover borta eller är på jobbet / i skolan och att dom då ska kunna plocka bland mina ägodelar hur dom vill. Det är därför det här känns som ett väldigt bra samarbete för mig. På www.nordsec.se finns det värdeskåp som passar alla. Det finns i olika storlekar och man får välja om man vill ha kodlås eller nycklar till sitt skåp vilket jag tycker är jättebra eftersom jag hela tiden tappar bort mina nycklar.

I mitt värdeskåp skulle jag lägga kontrakt från olika jobb, viktiga papper från doktorer och smycken och dyrare väskor då det är saker som jag lägger lite större pengar på.

Ett värdeskåp som skulle passa mig tycker jag skulle vara BRANDISOLERAT VÄRDESKÅP EU500 L100. Det är inte för stort men jag skulle få plats med mina saker som jag rädd om. Något som är extra bra är att majoriteten av alla värdeskåp är brandisolerade så dina saker skulle förvaras i säkerhet även vid eventuell brand.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer