Fotografering

Hej älsklingar!

Tanken med den här veckan var från början praktik måndag och tisdag, fotografering onsdag för en kille som släpper en kollektion med klänningar, torsdag och fredag visning med samma kille och sen till Oliver på fredag kväll och spendera helgen där.

Tyvärr har det blivit ändrade planer nu då han som släpper kollektionen har fått mycket hinder på vägen. Det kommer bli en fotografering med klänningarna han har gjort men tyvärr ingen visning. Fotograferingen har jag inte fått veta när den blir av än.

Det blir istället praktik måndag(idag), tisdag och onsdag och sen åker jag till skolan på torsdag och pluggar hemifrån på fredag. jag åker till O på torsdag eftersom jag kan plugga på valfri plats på fredagar och då får en kväll mer tillsammans med honom vilket jag aldrig tackar nej till.

Imorgon har jag turen att och ska få håret fixat. Jag fick det ju fixat för inte alls länge sen men det är några fästen som jag känner inte sitter som jag vill så jag ska få några slingor omsatta.

På onsdag är det inga större planer än praktik och sen packa eftersom jag åker hemifrån direkt på torsdag morgon till skolan och sen åker direkt från skolan till Linköping.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer