Frihet

Hej älsklingar!!!

Med såhär dålig uppdatering lär jag ju i alla fall vara Upplands sämsta bloggare. Haha nej men tog körkort igår morse så på kvällen igår och stor del av dagen idag har jag levt i bilen och innan det har det varit plugg till körkortet men nu är allt äntligen klart!!!

Wow vilken frihetskänsla det var första gången jag satte mig själv i bilen, det var bara JAG som bestämde vart jag skulle och vilken väg jag skulle ta dit, så häftigt! Sen att jag klarade både skrivningen och körningen första gången var ett stort plus.

Fick feber i veckan så har varit ganska däckad, varit på praktiken och försökt kämpa på ändå men har varit helt sluta i kroppen, febern är nu borta och jag är bara lite snorig så ser det som att jag är helt frisk nu.

För någon dag sedan fick jag mitt löshår omsatt och utväxten färgad, kände mig så mycket snyggare direkt haha.

Idag blev det shopping i Västerås med Linnea efter skolan, fick inte med mig så mycket hem då jag fått riktigt svårt att hitta något jag tycker om, förut gillade jag nästan allt jag testade men på senaste tiden tycker jag inget jag testar känns bra. Ganska tråkigt att det är så men samtidigt väldigt skönt för då vet jag att allt som hamnar i garderoben är saker som kommer användas och inte bara hänga där.

Känns som att jag hoppar mycket fram och tillbaka i inlägget och att det är helt osammanhängande...? Är riktigt trött så skyller på det, nu blir det en dusch innan jag ska krypa ner under täcket framför en film.

Jag skulle vela skriva lite mer om arbeten jag gör så som färgningar och andra roliga saker.

Skulle ni tycka det var intressant?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Jag tyckte väldigt mycket om inläget. Vad duktig du är. 😊 <3
nouw.com/idatofsmes
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Grattis till körkortet!! 😊💖
nouw.com/evelinnkarlsson
ByAlma
ByAlma,
Stort grattis! Så kul och ta det lugnt i trafiken 😉 Kram, Kramis <3
nouw.com/byalma