FYFAN VAD JAG ÄR BRA !!!

Hej älsklingar!

I tisdags hann det inte bli någon uppdatering då jag tillsammans med klassen förberedde flaket inför gårdagen och sen när jag kom tillbaka till Enköping behövde fixa lite saker så var färdig först vid 00 tiden.

Igår var det dags för min student!!!

Hur sjukt att jag har tagit studenten?!?! Ååhhh kan inte förstå det!!!

Alarmet ringde igår vid 04;50 och jag vaknade DIREKT. Jag började sminka mig och sen hämtade Oliver Sofia så hon var hos mig 05;30 för att fixa mitt hår. Hur underbar är hon inte som går upp så tidigt för att fixa mitt hår? Hon lockade det medans jag gjorde mig iordning det sista.

Vid 06;15 blev jag hämtade och vi började då åka mot min lärare där vi skulle ha champagnefrukost. Vi åt, vi skålade och sen hade jag och Linnea skrivit rim till alla "klassens..." som vi läste upp när vi hade ätit klart. Vi fick sen även klassens band av våra lärare. På tallrikarna som klassen hade gjort fick jag klassens hollywood fru och av mina lärare fick jag klassens legally blonde, haha så jävla kul!

Efter att vi hade tagit 1000 bilder åkte vi in mot skolan där vi fick betyg och blev tilldelade stipendium. Vi fick sen prata lite med våra lärare klassvis, skriva i varandras mössor och gråta.

Sen var det utspring och vi fick träffa vänner och familj innan det var dags för flaket. Wow vad vi dansade och hade kul! Vi åkte runt i några timmar och sen hämtade Oliver, Wilma och Sofia mig och så åkte vi mot Enköping där min mottagning var. Så tacksam över alla som kom!

På kvällen var vi några tjejer som träffades på tacobar innan vi gick ut på publik. Jag stannade inte där så länge utan åkte till Enköping och gick ut på Cinema för att jag ville träffa och fira med mina underbara vänner här också.

Jag har tagit studenten och fyfan vad jag är bra!!!

#bestofnouw

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer