Fyra dagar kvar

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra! Jag mår superbra, är lite trött bara. Jag har nu jobbat tre hela dagar i sträck och jag är inte dödstrött. Jag trodde att jag skulle somna direkt när jag kom hem från jobbet men det har gått oväntat bra.

Jag slutade idag vid 15;30 och åkte direkt hem för att plocka iordning lite på mitt rum och sitter nu och kollar på black mirror som finns på netflix. Jag tänker att jag ska ha lite spamys efter middagen med en ansiktsmask och långdusch, sen ska jag gå och lägga mig tidigt. Fick mycket mindre sömn inatt än vad jag egentligen vill innan jobb så ska försöka komma i säng extra tidigt idag.

Idag är det fyra dagar kvar tills vi åker mot Polen. Vi åker från Enköping vid 04 ungefär på måndag morgon och vi alla ska sova hos Clara på söndagskvällen så imorgon när jag kommer hem ska jag börja plocka fram resväskor och sen packar jag allt på lördag.

Vet redan nu att jag kommer ha beslutsångest ang vilka outfits jag ska ha med mig och söker redan nu inspiration på pinterest.

Jag och Loke tog igår en sväng till mall of scandinavia för att ta en fika och gå i lite affärer. Jag köpte den här tröjan med Barbie på och tycker personligen att den är assnygg!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hoppas du får sova gott inatt, så att du laddar upp krafterna inför imorgon❤️
nouw.com/byalma