Fyra dagar kvar

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra! Jag mår superbra, är lite trött bara. Jag har nu jobbat tre hela dagar i sträck och jag är inte dödstrött. Jag trodde att jag skulle somna direkt när jag kom hem från jobbet men det har gått oväntat bra.

Jag slutade idag vid 15;30 och åkte direkt hem för att plocka iordning lite på mitt rum och sitter nu och kollar på black mirror som finns på netflix. Jag tänker att jag ska ha lite spamys efter middagen med en ansiktsmask och långdusch, sen ska jag gå och lägga mig tidigt. Fick mycket mindre sömn inatt än vad jag egentligen vill innan jobb så ska försöka komma i säng extra tidigt idag.

Idag är det fyra dagar kvar tills vi åker mot Polen. Vi åker från Enköping vid 04 ungefär på måndag morgon och vi alla ska sova hos Clara på söndagskvällen så imorgon när jag kommer hem ska jag börja plocka fram resväskor och sen packar jag allt på lördag.

Vet redan nu att jag kommer ha beslutsångest ang vilka outfits jag ska ha med mig och söker redan nu inspiration på pinterest.

Jag och Loke tog igår en sväng till mall of scandinavia för att ta en fika och gå i lite affärer. Jag köpte den här tröjan med Barbie på och tycker personligen att den är assnygg!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hoppas du får sova gott inatt, så att du laddar upp krafterna inför imorgon❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Tips på ett bra schampo

I samarbete med mjällbusters

Hej älsklingar!

Mjällbusters är ett företag som i september 2019 ska släppa ett schampo mot mjäll. Jag har när jag har jobbat på salongen sett många kunder med dålig och torr hårbotten, speciellt nu under vintern och därför tycker jag att det känns bra att samarbeta med det här företaget.

Bara genom att gå in på deras hemsida känner jag att det kommer vara ett superbra schampo för personer med mjäll. Dom har inte bara skrivit om sitt mjällschampo utan dom har också skrivit vad mjäll är och andra saker man kan testa för att minska på problemet så mycket som möjligt.

Dom har även en chatt på hemsidan där du kan prata med ett av proffsen om du skulle ha några frågor om produkten eller om andra saker kring mjäll.

Dom på mjällbusters rekommenderar att du ska börja med att använda deras mjällschampo fem dagar i rad för att kickstarta behandlingen och efter det ska du tvätta håret en gång var tredje dag, då självklart fortfarande med deras schampo. Dom beskriver även vilka sorters produkter du rekommenderas att avstå från för att få ett så bra resultat som möjligt.

Schampot är tillverkat i Sverige så det har inte heller skeppats över halva världen för att komma hit vilket genast gör schampot mer miljövänligt.

Jag tycker personligen att det är ett bra pris med tanke på hur mycket arbete dom har lagt ner på produkten.

Man ser att det här är ett företag som bryr sig om kunden. Försäljningen av mjällbusters schampo kommer att börja i september 2019 men det kommer gå att förbeställa schampot från juli.

Jag vet många som jag kommer rekommendera det här schampot till. Det är fler personer än vad man kan tro som lider av hårbottenproblem och därför tycker jag att det är bra att man uppmärksammar det med ett sånt här schampo och sen även skriver om problemet på hemsidan och även berättar om andra saker som kan göra saken värre och vad som kan göra det bättre.

Länk till deras startsida för mjällschampot hittar ni här.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Vecka 4

Hej älsklingar!

Jag har inte skrivit ett inlägg med veckans planer på så länge att det känns konstigt att göra det nu. Jag slutade med den här typen av inlägg för att jag nästan skämdes över hur lite jag gjorde om dagarna men har insett hur larvig jag var och därför kommer här mina planer för vecka 4.


Måndag

Lunch med mormor

Sola med Zara

Till salongen och träna lite till delprovet innan jag ska hämta en tjej jag nyligen lärt känna på tågstationen för att sedan färga henne på salongen


Tisdag

Praktik 10-15

Vore bra om jag kunde ta en promenad när jag slutade


Onsdag

Skjutsa mamma till Arlanda

Fixa Sofias hår


Torsdag

Träna

Träffa Isa på kvällen för att plugga


Fredag

Jobba med mitt gymnasiearbete

Möte hos psykologen

Ev gå ut med vänner


Lördag

Visning med klassen i Västerås

Ev hämta mamma


Söndag

Bara ta det lugnt och ladda upp för en ny vecka

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00