Gainomax tre nya bars

(I samarbete med Gainomax)

Hej älsklingar!

Jag har tillsammans med Gainomax fått äran att testa deras tre nya bars som inom kort kommer komma till en affär nära dig.

Barsen kom i smakerna creamy caramel, crispy peanut och soft nougat. I förpackningarna är det istället för en bar två lite mindre vilket jag tycker var jättebra för då kan man lättare äta en när man är lite hungrig och spara den andra till senare utan att det blir kladdigt som det annars kan bli när man får bryta eller bita av en bar.

Den första jag valde att testa var creamy caramel vilket även var min favorit av dessa tre. Den hade en bra konsistens då den hade tuggmotstånd samtidigt som den var mjuk men den fastnade inte i tänderna haha det har tidigare varit det som jag tycker är jobbigast med bars. Jag tyckte personligen att den smakade mer choklad än caramel men det var ändå en bra blandning och ett stort plus till att den inte var för söt.

Något som bör tilläggas är att det inte är något tillsatt socker i dessa bars <333

Den andra jag testade var crispy peanut. Det var bitar av jordnötter i vilket jag älskade då det blev lite olika konsistenser i baren och inte bara ett och samma tuggmotstånd.

Den tredje och sista jag testade var soft nougat. Jag tyckte att konsistensen kändes som att man åt en färsk brownie, supermysigt att ta en tugga av en bar och bara känna det där nybakta i hela munnen. Jag som inte är så mycket för godis och sånt tyckte tyvärr att den här var lite för söt men en vän till mig fick vara med och smaka och hon tyckte att den här var den godaste av alla tre.

Hoppas ni får en bra fredag <3 #gainomaxonthego

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så fin bild <3
nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Tack så mycket <3
nouw.com/emmahagen