Gårdagen

Blev ingen mer uppdatering igår tyvärr. Efter praktiken gick jag till mormor och morfar i typ en timme innan jag åkte till stationen och skulle ta tåget. Vloggade igår men den kommer inte komma upp tyvärr för är verkligen inte nöjd med den men har höstlov snart så då blir det massor med vloggar ni kan räkna med.
Tänkte sätta min och blogga på tåget igår men jag hade bokat sittplats i vagn 2 och självklart kom älskade sj på att bara ha med vagn 1 och 3 så blev mestadels av tiden spenderad på golvet tillsammans med alla andra som var arga för att inte vagn 2 fanns.
Älskar dock att åka tåg för det finns alltid folk som vill prata så igår satt vi 6 st och pratade, så härligt!
När jag kom fram träffade vi först några av Olivers kompisar och sen åkte vi på taco-kväll hos några andra av hans kompisar så blev en ganska lyckad kväll tillslut ändå.
Kastade mig i badet så fort vi klev innanför dörren hemma. Kände mig så sjukt äcklig efter först 8 timmar på praktiken sen ett överfullt tåg och 40min att yra runt på Stockholm tågstation

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Fredag

God morgon älsklingar!

Första gången på alldeles frö länge som jag har tid att sitta och skriva på morgonen men äntligen har jag lite tid. Har praktik från 8 till 16 idag och sen ska jag ta tåget till Oliver, ska bli så himla skönt för smakar honom såsåsååå mycket!


Gav igår förginpackningen som jag dissade tidigare i veckan en ny chans, testade den nu på mitt hår som är superslitet och ändå färgat åt det röda hållet. Det gjorde nu ingen jättestor förändring men det tog bort det där håret som var nästan blont nu så att håret ser lite jämnare ut.

Nu är det dags att springa till praktiken!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Tillbaka

Hej mina älsklingar!

Som ni märkt har jag tagit en paus från bloggen nu i 2-3 dagar. Det var inget planerat men känner nu att det var en välbehövlig paus. Jag har nästan bara legat hemma pga min hals, det är mycket bättre men har sen några dagar tillbaka börjat trappa ner på medicinen så då har jag haft lite mer ont. Sen har jag också vart väldigt trött. Oliver har vart hos mig nu sen i onsdags, har haft dåligt samvete eftersom jag inte haft orken till att göra någonting men han har sagt att det absolut inte gör någonting så får väll hoppas att han menar det också.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00