Ge bort något fint på alla hjärtans dag

Inlägget innehåller klickkampanjer

Hej älsklingar! Eller hej mina hjärtan kanske passar ännu bättre till ett sånt här inlägg.

Alla hjärtans dag närmar sig och det är en dag som jag bara älskar! Vill visa alla jag har runt omkring mig hur mycket jag tycker om dom, gör det självklart annars också men den här dagen känns som ett bra tillfälle att visa det lite extra. Har du någon som du tycker extra mycket om?

Min tanke är att det kommer komma upp tre inlägg som är alla hjärtans dag relaterade. Först kommer det här inlägget som ger inspiration på lite olika presenter som går att köpa. Inlägg nummer två kommer vara idéer på lite outfits som är snygga och passar perfekt till en kärleksfull middag, kanske är det en första dejt som står på schemat den 14 februari och då hoppas jag att jag kan lugna er lite genom att ni inte behöva fundera i timmar på outfiten.

Det tredje och sista inlägget passar dig som vill visa kärlek till någon men inte vill eller kan lägga pengar på en present. Jag ska försöka mig på att göra presenter som är gratis och som man kan göra själv hemma så dom dessutom blir mer personliga.

Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om dessa inläggen för jag kommer njuta vare sekund jag skriver dom <3

(Många av produkterna i det här inlägget är just nu även på rea)

1. Halsband

2. Klocka med ljus urtavla

3. Hjärtformade ballonger Det är likadana ballonger som på bilden men inte exakt dom, på partykungens hemsida fanns bara bilder med en ballong och tyckte det var mycket finare såhär, hoppas ingen tar det på fel sätt <3

4.Bukett med nallar Den här ÄLSKAR jag!!! Först att den är rosa men sen har jag alltid älskat gosedjur som ni säkert förstått om ni följt min blogg en längre tid

5. Chokladtryfflar I love you

6. Klocka med svart urtavla På den här klockan går det även att gravera in en text t.ex. med jag älskar dig

7. https://www.liveit.se/ Just nu kan man även få 20% på utvalda upplevelser då det snart är alla hjärtans dag

8.Frågespel som är perfekt att spela med någon du tycker om


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så fina saker❤️
nouw.com/byalma