Göteborg över dagen

Hej älsklingar!
Hur mår ni? Jag mår toppenbra! Sambolivet med Pontus går som en dans på taggfria rosor, känner hur mycket jag utvecklas på jobbet och solen har varit framme hela dagen.
Just nu sitter jag och Pontus i bilen, äter regnbågsfärgade godisar, dricker trokadero och har på oss matchande tröjor och fiskehattar som vi idag har införskaffat.
Pontus har blivit permitterad i tre veckor och jag har jobbat helg så jag va ledig idag.
Vid 07;30 imorse ringde alarmet, vi låg kvar i sängen ett tag innan Pontus förberedde frukosten medans jag fixade mig. Det blev några köttbullsmackor på balkongen, mums! Första frukosten utomhus för oss i år vilket var superhärligt.
När klockan slog 09 satt vi i bilen och var påväg mot Göteborg.
Vi har tänkt på att det var ett tag sen vi gjorde ett äventyr så vi bestämde oss för att åka till Universeum.
Vid 14 tiden hade vi parkerat och stod inne på Universeum för att köpa biljetter. Det var 4 våningar fulla med olika spännande saker. Det har varit en av dom roligaste dagarna på länge enligt oss båda och imorse tog vi även med kameran så vi har filmat hela äventyret och vi tänkte den skulle komma upp som en vlogg på våran kanal.
När vi kände oss färdiga där åkte vi in till centrala Göteborg för att äta en sen lunch och gå i lite affärer, vi åt på tacobar då Pontus aldrig varit där tidigare, ett ställe som blev väldigt uppskattat. Det blev sedan någon timmes shopping, dock inga fler inköp förutom våra matchande kläder.
Nu är det ”bara” två timmar kvar hem men den resan lär gå ganska fort då vi precis tagit upp lyssnandet av podcasten freakshow igen.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer