Grym rabattkod och god middag

Hej älsklingar!

(I samarbete med Rapunzel of Sweden)

Det var så sjukt lugnt på jobbet den sista timmen så ,an satt verkligen bara och hoppades på att klockan skulle gå snabbare men lite efter 19 låste vi dörrarna till salongen och gick hem för dagen. Jag mötte upp mamma direkt för att övningsköra en liten stund, blev ca 30 min. Det var mest för att vi skulle kunna gå igenom vad min körskolelärare hade sagt på dagens lektion. När vi var klara gick jag hem och beställde en pizza, mums! Haha har tjatat om pizza i tre dagar och nu har jag äntligen fått den!

Efter ett kort samtal med Oliver ska jag nu lägga på en ansiktsmask innan det blir lite jobb vid datorn. Planen är att det ska bli en tidig kväll så får nog sätta igång om jag ska hinna allt som jag planerat innan klockan blir för mycket.

Jag har även en GRYM rabattkod till er, tycker jag själv iaf hihi! Nu på sommaren kanske man vill vara lite extra snygg i håret, kanske lite tjockare hår eller varför inte längre? Klicka er in på https://www.rapunzelofsweden.se/ så får nu 10% rabatt om ni använder min rabattkod emma00 (det är två nollor). Koden fungerar även på redan rabatterade varor, hur bra?

Hoppas ni får en fin kväll <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh älskar verkligen det samarbete du samarbetar med - kramis <3
nouw.com/byalma