Gullig pojkvän & festival bokad

Hej älsklingar!

Jag och mormor lämnade nyss in väskorna i receptionen och sitter nu på samma restaurang som vi var och kollade fotboll på igår. Restaurangen heter Taverba Tzo och jag har beställt en grekisk sallad, mums! Om ni någon gång åker till Kokkini Hani måste ni gå hit, bästa personalen ever! Bussen som ska ta oss till flygplatsen kommer 21;25 till hotellet och sen lyfter flyget först 23;45 så jag hoppas på att affärerna har öppet länge på flygplatsen. Oliver är så gullig så han har tagit tåget hemifrån sig redan nu för att lämna sina saker och bädda rent i min säng (!) innan han ska ta bilen för att hämta oss på arlanda inatt, gulle!!!

Vi tror att vi kommer kliva innanför dörren hemma 05 lördag morgon och då är det direkt i säng, imorgon ska jag klippa Oliver, handla och sen kommer det några vänner över på middag imorgon kväll. Superkul!

Jag älskar verkligen att resa, den här resan har fått mig väldigt sugen på att hyra en lägenhet tillsammans med några vänner och bara åka bort ett par dagar, Spanien kanske eller Polen haha jag älskade verkligen det landet. Tror dock att blir ganska svårt att få till det den här sommaren tyvärr då nästan alla har sommarjobb och jag har bara ledigt vecka 32.

Något annat kul är att jag och Tilde idag bokade biljetter till Västerås cityfestivalen! Ses vi där? Det kanske inte är att gå all in med festival livet då man inte ska tälta och så men jag jobbar dom dagarna och ska dit på kvällarna så det kanske är lika bra haha!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer