Hairtalk kurs

Hej älsklingar!

Jag hoppas att DU som läser det här har haft en underbar tisdag!

För mig var det första dagen i skolan efter jullovet. Eller jag var på salongen men det är ju där jag är största delen av veckan. Idag var det en hairtalk kurs som stod på schemat. Jag gick en kurs för några månader sedan men nu var det nästa steg som var stopptejp, man sätter alltså inte två slingor på en passe utan man tog en slinga och en tejpbit. Tror det där var den sämsta förklaringen jag har kommit med sen jag började blogga haha!

Vi satte in 55 cm på min kund vilket även är den längsta längden hairtalk har. Jag tycker att kursen idag var superbra då jag tycker att hon som kom från hairtalk var hur härlig som helst och hon tog sig även tiden och verkligen förklarade hur jag/vi skulle klippa in håret då jag berättade att hon som höll i första kursen inte förklarade så noga för mig med tanke på att jag aldrig klippt in ett hår innan det.

Jag slutade efter kursen och har resten av dagen bara tagit det lugnt då jag var väldigt trött efter att ha stått upp så många timmar i sträck, passade på att ta ur mitt löshår för imorgon ska jag få färgen fixad + att kvalitén på löshåret var typ det värsta jag sett (hade inte hairtalk hår).

Det kommer inom kort även komma en rabattkod som kommer vara grym för alla studenter <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Melodyh
Melodyh,
Blir så avundsjuk tycker allt som har med frisöryrket att göra verkar så kul.
nouw.com/melodyh
emmahagen
emmahagen,
Det är superkul, har inte ångrat mitt val av yrke i en sekund
nouw.com/emmahagen
ByAlma
ByAlma,
emmahagen
emmahagen,