Han höll verkligen i mig

Kolla hur söt kille som i sömnen vänder sig om och tar tag i min arm och håller i mig, ser inte ut som de på bilden men han höll verkligen i mig.
Haha inte bara de utan han hat även börjat prata sjukt mycket i sömnen, i måndags pratade han om skor och nu inatt hade han världens deeptalk där han pratade konstant i 1-2 minuter om att man inte ska ta genvägar i livet.
Vaknade 07 idag vilket känns lite negativt när man väl får sova hur länge man vill...
Annars skulle jag lätt kunna leva såhär varje dag! Oliver vaknar vid 07 pussar mig hejdå så att jag halvt vaknar, jag får sen somna om tills jag vaknar och ägna dagarna åt shopping och blogg. Dröm liv! Okej kanske inte dröm att vara hemma hela dagarna men att få sova till 10;30 varje dag är ganska Najs!
Nu sitter jag på bussen in mot Linköping (aka ett köpcenter utanför Linköping) och ska gå i lite affärer, imorgon har jag och O vart tillsammans i 1,5 år! Iiihhhhh!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Idag smäller det

Dm idag !!!
Har vart så sjukt stressad på senaste tiden, vet inte om det beror på tävlingen eller bara är för att jag planerar in mycket mer saker nu än vad jag gjorde i november/december.
Känns lixom som att jag sällan är hemma och när jag är så är det antingen en video som ska redigeras eller så sover jag.
Gnäller inte alls för jag stressar ju uppenbarligen pga saker jag har valt.
Jag brukar vanligtvis gilla att ha fullt upp men nu är det lixom som att jag inte har planerat in sakerna själv utan dom står bara nerskrivna i mobilen och sen går jag efter den.
Sitter just nu på bussen påväg till Västerås och är verkligen helt slut i kroppen. Va uppe till 01 inatt och bara jobbade på dockans smink och sen upp vid 06;30 igen för att ta mig hit jag är nu.
Tävlingarna börjar vid 10 och har så sjukt ont i magen just nu.
Önska mig lyckatill!
Vet ärligt inte om jag är bättre eller sämre än vad jag inbillar mig, min damfrisyr tror jag verkligen på för den är jag nöjd med och har även lagt ner mest tid på men herren känns lite sämre. Kan ju helt klart göra den man den är samtidigt inte avancerad alls :/
Hoppas ni har en bra dag idag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Min julafton

Hej älsklingar!

Här är lite bilder från igår. Kvällen spenderade hos mormor och morfar , det var bara jag dom och mamma. Vi hade det supermysigt. Kollade på kalle anka, åt julmat, öppnade paket och spelade spel. Anledningen till att det här inlägget kommer upp så sent är för att jag vaknade genomförkyld i morse och har sen sovit bort hela dagen i hopp om att bli frisk för imorgon ska julfirandet fortsätta. Börjar redan bli bättre men snoret rinner fortfarande, dock är det ju inget man behöver ligga hemma för tack och lov.

Det finns en vlogg uppe på min YouTube-kanal från igår där ni får vara med mig hela julafton!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00