Händelserik men lugn dag

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Såg nu att klockan bara var 19, trodde den var närmare 21-22 någon stans. Jag vaknade i morse och kände att jag fortfarande var helt slut i kroppen så jag skickade ett sms till salongen att jag skulle komma in på eftermiddagen om jag kände mig piggare. Efter jag hade skickat smset ställde jag om min alarm till en senare tid och somnade om direkt, bör tilläggas att jag även sov igenom dom alarmen och vaknade först 10;30.

Kändes som att det var lite väl sent men verkligen skönt och min kropp behövde det. Åt frukost ganska direkt efter att jag hade vaknat och satte mig sen framför en film och rullade en permanent på docka. Gjorde det inte på tid den här gången utan försökte bara få så bra rullning som möjligt.

Gick sen och hämtade ett paket på Coop tillsammans med Zara som innehöll produkter till ett samarbete som borde komma upp på fredag ev lördag. Ska fota för det på fredag så vi får se om jag hinner få upp det också.

Precis när jag hade kommit hem där ifrån skrev en kund till mig att hon ville färga utväxten och även göra en kur så jag jag gjorde mig i ordning och så var jag på salongen och färgade min kund en timme senare. Jag fick testa en ny serie från kerastase som kom till salongen igår på henne. Det var ett silverschampo ett sen en inpackning som neutraliserade håret riktigt bra. Jag hade tänkt att det skulle ta bort lite guldiga pigment men den här inpackningen fick verkligen bort alla guldiga pigment.

Jag sitter nu nyduschad med nytvättat hår och dricker kaffe, myyys!!! Ger även jlc`s podd en chans och gillar den verkligen, den är bara glad och då blir man själv det. Många poddar som pratar om seriösa ämnen har jag märkt, vilket självklart är jättebra och viktigt men ibland kan det vara skönt att bara lyssna på något som innehåller mycket skratt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hoppas dagen varit okej ändå fast många bollar i luften❤️
nouw.com/byalma