Händer idag och liten uppdatering om livet

Jag sitter just nu på ett tåg från Linköping till Västerås och äter godis. Bra frukost haha jag vet men köpte det faktiskt igår på hemmakväll och har man köpt den bästa lösgodiset så har man.

Skulle ju egentligen åkt hem från Oliver igår men ville verkligen sova med honom en natt till så bokade ett morgontåg istället, det jobbigaste var att behöva gå upp innan 06, fast jag är ju ingen morgonmänniska fast jag får gå upp efter 10 så. Tror dock att det är jobbigare för O än mig, jag är ju van med typ 6 timmar sömn på en natt medans O helst sover typ 8. Tycker det är ganska kul att se hur det kan skilja så mycket på hur mycket sömn man behöver för om jag skulle sova 8 timmar skulle jag vara tröttare än jag brukar.

Åker direkt från O till skolan alltså, så jag kommer komma dit med resväska och allt. Ingenting som stör mig egentligen men den känns lite i vägen, tur att den inte är så stor.

Ska börja dagen hos skolans kurator och prata om allt som har hänt på senaste tiden, känns välbehövligt. (Inlägg som förklarar lite mer: https://nouw.com/emmahagen/saknar-dig-33536036 ). Sen blir det fix inför visningen som klassen har imorgon. Är säker på ett det kommer bli grymt!

Har lite arbeten som jag skulle behöva få gjort nu när jag ändå bara sitter på tåget men är så sjukt dålig mottagning så känns som det tar 100 år för en sida att ladda och jag har för dåligt tålamod för det, tyvärr.

Jag måste förbi en sminkaffär så jag kan fylla upp hemma igen för det känns som att på dom senaste två veckorna har allt bara tagit slut. 2 av mina foundations, min mascara, alla lösfransar jag faktiskt gillar har blivit förstörda för att jag gråter konstant, min primer och mitt setting powder. Imponerad av mig själv som faktiskt lyckades få på ett ansikte idag haha. Sen skulle jag även vela köpa ett grönt nagellack för såg en yt-video där en person hade gröna naglar och det var sååå snyggt!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer